Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Terápiáinkról bővebben

Cikkek

Testfestés

2014.11.01

 bodypainting_wp_600_14.jpegBuliba, akár a neonfestékkel, vagy hagyományos testfestékkel alkotott festésem választod, akár a csillámtetoválást, mindenképp figyelemfelkeltő, különleges, egyedi leszel! Akár esküvődön is viselheted!!!!!

 

Henna

2014.11.01

 henna5.jpg
A gyógyitó hennafestés, szimbólumok felvitele a testre, mely során a szimbólum hatása, változást hoz az életedbe.

 

Kleopátra

2014.11.01

 kleopatra.jpgA Kleopátra masszázs segít megőrizni bőre fiatalságát és rugalmasságát. Kiváló minőségű készítményekkel történik a kezelés, melyek egytől egyig bőrnyugtató, bőrtápláló hatásúak. A testi-lelki harmónia elérését aromaterápiás illóolajok, méz és tej felhasználása segíti. A selymes puha bőr titka.

 

Agyag masszázs

2014.11.01

agyagmasszazsjpg.jpg Az agyag, szintén Földünk csodálatos ajándéka, melyet őseink is előszeretettel használtak.  Személy szerint, a csokoládé masszázs ugyan kedvencem, mégis ezt ajánlom elsődleges terápiának, hiszen már egyetlen alkalom után, látszik a bőrön áldásos hatása.

 

Iszap masszázs

2014.11.01

 masszazs-iszap.jpgHolt-tengeri fekete iszap évtizedek óta a kozmetikusok kedvence pakolásokhoz mivel feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt.

Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, szinte "kiszívja" a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Fertőtlenít is, leszárítja a mitesszereket és a pattanásokat.

 

 

 

Csokoládémasszázs

2014.11.01

 forro_csoki_chilis_lazzarin.jpgCsókoládé, milyen dallamos, szivmelengető szó. Jólesik, még kimondani is !

Én nagyon szeretem ezt a fajta masszázst, és ajánlom mindenkinek, aki egy kis kényeztetésre, relaxációra, kikapcsolódásra vágyik. Természetesen megtámogatjuk bensőnket is, forrócsokoládé itallal! 

 

Mézmasszázs

2014.11.01

 Ez a fajta masszázs tiszta mézzel történik, kihasználva annak jótékony hatását, melyek közé tartozik a méregtelenítés. Frissíti, ápolja és védi, feszessé teszi a bőrt, segít szabályozni a test energiaáramlását.  masszazs-mezes.jpg

 

Sómasszázs

2014.11.01

 A só, ugyanúgy mint a víz, életünk építő eleme, egyik sem nélkülözhető szervezetünk megfelelő működéséhez. Fogantatásunktól egészen halálunkig elkísér: már az anyaméhben 1%-os sóoldatban - ami a magzatvíz - "úszkálunk", illetve a holttest elégetésekor visszamaradó hamu nem más, mint azon ásványi sók összessége, amely az emberi testet felépíti.  

 

 

A kristályterápiáról

2014.11.01

 A kristályok rezgései harmonizálják a testet és a lelket. A terápia 1 óra! kristalyt.jpg